Jídelní lístek od 18.10.2021 - 22.10.2021

Pondělí

0,4l Brokolicový krém 1,7,9

1. 120g Vepřová kýta po znojemsku, rýže 1

2. 120g Kuřecí nudličky s arašídy a paprikami, těstoviny 1,5

3. 130g Krůtí játra na cibulce, brambory 1

4. x x x x x x x x x x

5. 150g Vepřová panenka, kukuřice se slaninou, brambory s cibulkou 1

Úterý

0,4l Česneková s bramborem a vejci 3,9

1. 130g Pštrosí vejce, brambory, čalamáda 1,3,7

2. 120g Rozložený hovězí ptáček, rýže 1,3,10

3. 150g Opékaná klobása, čočka na kyselo, okurka, chléb 1

4. x x x x x x x x x x x

5. 150g Kuřecí medailonky, sýrová omáčka, gnocchi 1,3,7

Středa

0,4 Zeleninová s ovesnými vločkami 1,9

1. 120g Pivovarský vepřový guláš, knedlíky 1,3

2. 120g Záhorácký vepřový závitek, brambory 1

3. 400g Těstovinový salát s kuřecím masem, zeleninou a jogurtem 1,7

4. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

5. 150g Smažená roštěná, brambory, tatarka 1,3,7

Čtvrtek

0,4l Slepičí s játrovými knedlíčky 1,3,9

1. 120g Kuřecí řízek, brambory, tatarka 1,3,7

2. 120g Krůtí po stroganofsku, těstoviny 1,7

3. 400g Střapačky se zelím a uzeným masem 1,3

4. x x x x x x x x

5. 150g Vepřové nudličky s čabajkou, slaninou a paprikami, jasmínová rýže 1

Pátek

0,4l Valašská kyselica 1,7

1. 120g Svíčková na smetaně, knedlíky 1,3,7,9,10

2. 400g Bulgurové rizoto s kuřecím masem, okurka, sýr 1,7,9

3. 360g Honzovy buchty s povidly 1,3,7

4. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

5. 150g Rarášci z kuřecího masa, bramborová kaše, kompot 1,3,7,10


Přehled alegrenů
  1. Obiloviny obsahující lepek
  2. Korýši a výrobnky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné /arašídy/ a výrobky z nich
  6. Sójové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Plody: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg
  13. Vlčí bob a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich